Társadalmi konfliktusok kommunikatív elemzése

Kommunikáció Doktori Program

Programvezető: Horányi Özséb

A Kommunikáció Doktori Program 1996-tól 2009 augusztus 31-ig a a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának Nyelvtudományi Doktori Iskolájában volt akkreditálva. Ebben a programban új hallgatókat már nem veszünk fel. A korábban hozzánk csatlakozott hallgatók viszont a Felsőoktatási Törvény értelmében itt a Pécsi Tudományegyetem Nyelvtudományi Doktori Iskolájában folytatják tanulmányaikat, védik meg disszertációjukat és mindezek eredményessége esetén a Pécsi Tudományegyetemtől kapnak diplomát.

Aktuális

Meghívó Nagy Károly Zsolt "Hová lett a református öntudat?" A magyar református felekezeti identitás megújításának néhány diskurzusáról című doktori dolgozatának nyilvános vitájára (Budapest, 2013. június 25.)
Meghívó Török Judit Kultúrák a szervezeti történetek tükrében. Kultúraösszehasonlító kutatás című doktori dolgozatának nyilvános vitájára (Pécs, 2013. június 21.)
Meghívó Suhajda Éva Virág A tanulás rendszerelméleti megközelítése című doktori dolgozatának nyilvános vitájára (Budapest, 2013. június 11.)
Meghívó Gyenge Zsolt Kép, mozgókép, megértés. A filmelemzés fenomenológiai elmélete című doktori dolgozatának nyilvános vitájára (Budapest, 2013. június 11.)
Kommunikációtudományi Nyitott Enciklopédia
Magyar Kommunikációs Bibliográfia
A Typotex Könyvkiadó kedvezményes ajánlata a Kommunikáció Phd hallgatók kiskönyvtárának összeállítására
ugrás Jelszó


edves Kollégák! Ezennel ajánlom figyelmetekbe és bizalmatokba a Programunk honlapját, ahol minden Kommunikáció PhD hallgató lehetőséget kaphat a "virtuális" közszereplésre. Mindenekelőtt helyet biztosítunk egy saját oldal működtetésére, ahol általában egy rövid önéletrajz, publikációs lista, máshol meg nem jelent cikkek, az Interneten már megjelent cikkek linkjei, valamint még egyéb, az egyéni igényeknek megfelelő linkek szerepelhetnek.
A jelszóval védett tartalmak alá kerülnek a Programot érintő információk, illetve az évzáró konferenciák anyagai, hiszen ez utóbbiak könyv formájában fognak megjelenni.

Az "Aktuális" oldal mindenki előtt nyitva áll, aki hasznos információk birtokában van, és ezeket meg szeretné osztani az Érdekeltekkel. Itt találhatók meg a Programmal kapcsolatos aktualitások is.
Az "Aktuális" oldal két részből áll, az egyik a publikus, a másik pedig jelszóval védett (jelen "Aktuális" éppen a publikus). Ezért, aki információkat szeretne ide feltenni, egyúttal azt is jelezze, hogy azokat melyik "Aktuálisra" szánta.
Üdvözlettel: Szabó LeventeTOVÁBBLÉPÉS ITT

 


 

A honlappal kapcsolatos észrevételek címzettje:
Szabó Levente: szabo.levente[at]communicatio.hu