BCE Társadalmi Kommunikáció Doktori Iskola

Elköszönő Konferencia 2017

A konferencia ideje: május 27. szombat 10.00-tól május 28. vasárnap ebédig
A konferencia helye: Terény

 

 

Kedves Kollégák!

Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy idén is megrendezésre kerül a BCE-TKDI Elköszönő konferencia, amelyen - tekintettel arra, hogy a kötelező résztvevők és az érdeklődő tanárok létszámának véglegesítését követően - van még szabad hely.

A konferencia időpontja 2017. május 27-28.! Részleteket a további tudnivaló tekintetében a csatolmányban találhattok.

Az idő rövidségére való tekintettel kérlek benneteket, hogy amennyiben a konferenciához előadóként csatlakoznátok, úgy 2017. május 21. 12:00 óra határidővel küldjétek meg Rákóczy Zsuzsanna részére (rakoczy.zsuzsanna.agnes [at] gmail.com) a konferencián előadni kívánt témátokhoz kapcsoló rövid, fél-, maximum egyoldalas absztraktot. A hallgatói prezentációk 15 percesek, az előadások megtartására szekciókban, szombat délelőtt és délután, valamint vasárnap délelőtt kerül sor. A részletes program kidolgozása folyamatban van.

A konferenciadíjakat kérlek, az alábbi számlaszámra utaljátok el, lehetőség szerint 2017. május 22-i határidővel (kétnapos részvétel 8000 forint, egynapos részvétel 4000 forint):
András Hanga, ERSTE Bank, számlaszám: 11600006-00000000-58410202
A közleményben ez legyen benne: Vezetéknév_Keresztnév_elköszönő – innen tudjuk azonosítani, ki fizetett.

Szeretettel várunk benneteket akár az előadók, akár a hallgatóság soraiba!

Köszönjük az együttműködést!

Üdvözlettel, Rákóczy Zsuzsa

***

Szállás: Terény, a konferencia helyszínén falusi vendégházban, 8 és 4 fős szobákban

Étkezés: ebéd, közös esti kerti vacsora, reggeli, igény esetén ebéd. Az ételek elkészítését a helyi nénik ill. a gazdaasszony vállalta

Várható költség: 3500 Ft/fő szállás + a választott étkezések számától függően, közös vacsora: 2000Ft/fő

Megközelítés:

| Gépkocsival: Budapestről az A/2-es úton indulva a Rádi leágazásig kell menni. Innen Rád, Penc, Csővár elhagyása után Acsánál balra, Balassagyarmat felé kell fordulni. Átutazva Galgagután, Nógrádkövesden és Becskén, egy kanyargós hegyi úton kell tovább haladni. A hegyről lefelé jövet Szanda irányába jobbra fordulva folytatódik az út, majd Szandaváralja, Szanda után érkezés Terénybe.
Érdemes – több szempontból is - közös autókkal menni.
Az M3-as autópálya felöl érkezve, az Aszódi leágazástól kell Balassagyarmat felé fordulni. A Szandai leágazásig végig a főúton kell haladni.
A Mátra felöl a 21-es útról Jobbágyinál vagy a Hollókő-Szécsény leágazásnál kell lekanyarodni.
Budapest-Terény távolsága 104 km, ez időben kb. 1óra 20 perc.

| Busszal: A Volán óránként indít járatokat Budapestről az Újpest-városkapu állomástól, Balassagyarmat, Salgótarján irányába. A menetidő kb. 1,5 óra.
Balassagyarmatról Szandaváralja felé közlekedő busszal lehet Terénybe eljutni. Ezen az útvonalon viszont már sokkal ritkábbak a járatok, tehát érdemes olyan busszal jönni, aminek van csatlakozása. A menetrend megtekinthető a Volán honlapján.

Kérünk mindenkit, hogy a szállásról és az étkezésről jelezzen vissza Sólyom Barbarának (barbara.solyom [at] uni-corvinus.hu)!