F E L H Í V Á S

 

Kedves Kollégák!

A Magyar Kommunikációtudományi Társaság tisztelettel meghívja a hazai kommunikáció és média tanszékeket egy online eseménysorozatra, ahol lehetőségük lesz bemutatni tanszéküket és tevékenységüket, illetve megismerni más tanszékek munkatársait.

A rendezvény célja, hogy összehozza a kommunikáció és média területén tevékenykedő szakembereket, kutatókat, oktatókat. Ez egy kiváló alkalmat teremt arra, hogy megoszthassák tapasztalataikat, eredményeiket, valamint bemutathassák tanszékük működését és az ott folyó izgalmas kutatásokat.

Hisszük, hogy a rendezvénysorozat alkalmai kiváló lehetőséget kínálnak a kommunikációkutatás területén dolgozó szakemberek, kutatók és oktatók közösségteremtésére. Az online térben zajló, mégis személyes találkozások és tapasztalatcserék elősegítik a szakmai és emberi kapcsolatok szorosabbá válását, ami hozzájárul a tudományterületi közösség erősítéséhez.

Az esemény továbbá lehetőséget nyújt arra, hogy a különböző tanszékek megosszák egymással kutatási eredményeiket, módszereiket és legjobb gyakorlataikat. Ezáltal a résztvevők szélesebb perspektívát kapnak a magyar kommunikációkutatás jelenlegi állapotáról és a területen tapasztalható fejleményekről.

A kapcsolatok kiépítése és erősítése emellett elősegíti a közös kutatási projektek kialakítását és a tudományos együttműködéseket, ezzel nagyobb láthatóságot és érdekérvényesítő képességet teremtve a diszciplínának a hazai akadémiai közegben.

Hisszük, hogy az eseménysorozat alkalmai nem csupán szakmai találkozók lesznek, hanem olyan platformot is teremtenek, melyen keresztül erősödik és fejlődik a magyar kommunikációkutatás közössége.

 

Amennyiben szeretnének részt venni ezen a rendezvényen, kérjük, küldjék el részvételi szándékukat legkésőbb 2024. március 15-ig az alábbi elérhetőségre: titkarsag.mktt@communicatio.hu

 

Tisztelettel,

Magyar Kommunikációtudományi Társaság

Budapest, 2024. február 14.