F E L H Í V Á S

 

Kedves Kollégák!

Az MTA Kommunikáció- és Médiatudományi Osztályközi Állandó Bizottsága a következő időszakban szeretné elérni, hogy megteremtődjenek a feltételei az osztályközi tudományos bizottsággá való átalakulásnak. Így nyílna lehetőség arra, hogy a kommunikáció- és médiatudomány területén is MTA doktori címet lehessen szerezni.

Ehhez szükség lesz egy olyan névsorra, amely azon kollégák nevét és elérhetőségét tartalmazza, akik egyrészt kommunikáció- és médiatudományi területen kívánnak köztestületi taggá válni, másrészt már köztestületi tagként vállalják, hogy a Kommunikáció- és Médiatudományi Osztályközi Tudományos Bizottság létrejöttével e Bizottság tagjaiként élnek szavazati jogukkal. Ez a kör létrejöhet a köztestületi tagsággal még nem rendelkező minősített szakemberekből, a doktori fokozat megszerzése előtt álló doktori iskolai hallgatókból, valamint az osztályközi tudományos bizottsággá való átalakulás esetén a Bizottsághoz jelentkezni kívánó köztestületi tagokból.

2024. május 15-ig várjuk azon kollégák nevét és elérhetőségét, akik vállalják az MTA köztestületi tagságot a kommunikáció- és médiatudomány területén.

Erre az email címre várjuk a leveleket: amurai6611 [at] gmail.com

 

Üdvözlettel,

Murai András
az MKTT elnöke